Új termékeink

Gyógyvizek
Peridot aqua
Termékek - Gyógyvizek

Az Etyeki-dombság dél-keleti szélén lévő Sas-hegy Természetvédelmi Terület környezetében, védett vízadó rétegből palackozzuk az Ön számára.

Nátrium-hidrogénkarbonátos jellegű közepes ásványianyag tartalmú igen lágy fluoridos, lúgos kémhatású ásványvíz.

Nitrát, nitrit nem kimutatható.

Bővebben...
 
Preventa-105 csökkentett deutériumtartalmú víz
Termékek - Gyógyvizek

 

A Preventa®-105 csökkentett deutériumtartalmú ivóvíz betegek esetében a hagyományos terápiák mellett kiegészítő jelleggel alkalmazható. A kúra időtartama alatt egyéb folyadékok fogyasztása csak korlátozott mennyiségben javasolt. A napi mennyiséget (általában 1,5–2 liter) a nap folyamán 1-2 dl-es adagokra elosztva ajánlott elfogyasztani.

Bővebben...
 
Preventa-125 csökkentett deutériumtartalmú víz
Termékek - Gyógyvizek

 

A Preventa®-125 csökkentett deutériumtartalmú ivóvizet egészséges emberek és cukorbetegek is fogyaszthatják az egészséges életmód és táplálkozás fontos elemeként

Megelőző célú fogyasztás esetén javasolt a kúra folyamán (évente 2 hónapig) a napi folyadékszükségletet a Preventa®-125 csökkentett deutériumtartalmú vízzel fedezni. A napi ajánlott mennyiséget (általában 1,5–2 liter) a nap folyamán 1-2 dl-es adagokra elosztva ajánlott elfogyasztani.

Bővebben...
 
Preventa-85 csökkentett deutériumtartalmú víz
Termékek - Gyógyvizek

 

A Preventa®-85 csökkentett deutériumtartalmúivóvizet elsősorban betegek fogyasztják általában 2-3 hónapos Preventa®-105-fogyasztást követően. Az alkalmazás során a napi folyadékbevitel legalább 80%-át a Preventa®-85 csökkentett deutériumtartalmú ivóvízből javasolt biztosítani, és korlátozni szükséges az egyéb, normál deutériumtartalmú folyadékok bevitelét

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3